Rodgers dobija otkaz? Klopp je idealna zamjena

Tako smatra Diermar Hamman

Rodgers dobija otkaz? Klopp je idealna zamjena

Engleski mediji već danima pišu o tome da bi Brendana Rodgersa loše otvaranje sezone moglo koštati trenerske pozicije u slavnom Liverpoolu. 

Među onima koji smatraju da je Liverpoolu potreban novi trener je i nekadašnji fudbaler Dietmar Hamman, koji idealnog nasljednika vidi u njemačkom stručnjaku Jurgenu Kloppu. 

"Liverpool je idealan klub za Kloppa. Mnogi govore da će na kraju sezone preuzeti Bayern, ali smatram da se tamo ne bi uklopio. No pitanje je bi li došao u Liverpool usred sezone. Da su ga zvali na početku, siguran sam da bi došao", rekao je Hamann.

Koliko navijači Liverpoolu žele promjenu trenera najbolje potvrđuje i njihova akcija. Na internetu su otvorili stranicu na kojoj se može donirati 15 eura za otkaz Rodgersu i zanimljivo da već ima nekoliko uplata. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.