Rodgers dobio novi ugovor u Celticu
Foto: EPA

Nakon osvojene titule

Rodgers dobio novi ugovor u Celticu

Celtic je na zvaničnim stranicama saopštio da je Brendan Rodgers nagrađen novim ugovorom. 

Nakon što je Celtic nastavio svoju dominaciju i osvojio novu titulu u Škotskoj, čelnici kluba su odlučili danas produžiti saradnju sa trenerom Brendanom Rodgersom kojem je to bio drugi trofej otkako je na klupi tima iz Glasgowa. 

Iz Celtica su saopštili da je Rodgers potpisao četverogodišnji ugovor.

"Brendan je već ostvario veliki uticaj u Celticu. On je izvanredan trener i vjerujemo da je jedan od najboljih u Evropi, ako ne i u svijetu. Zadovoljni smo što se obavezao našem klubu"; izjavio je izvršni direktor kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rodgers vodi Celtic od maja 2016. godine. U prošlosti je još trenirao Liverpool, Swansea, Reading, Watford i omladinske selekcije Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi