Rodgers: Gerrard nam se izvinio u svlačionici

Zbog crvenog kartona

Rodgers: Gerrard nam se izvinio u svlačionici

Steven Gerrard u današnjem derbiju sa Manchester Unitedom (1:2) isključen je nakon svega 40-ak sekundi provedenih na terenu.

Žestok start nad Anderom Herrerom rezultirao je direktnim crvenim kartonom, a da je njegovo isključenje otupilo napad Liverpoola potvrdio je i sam trener Brendan Rodgers. 

"Steven se nakon utakmice izvinuo meni i suigračima u svlačionici. Bio je frustriran i njegovo isključenje otupilo je naš napad u nastavku utakmice", kazao je Rodgers, te se osvrnuo na igru svoje momčadi.

"Razočaran sam našom igrom u prvom poluvremenu, dok je United odigrao fenomenalno i zasluženo poveo. Ipak, moji igrači pokazali su nevjerojatnu želju u nastavku. Bili su hrabri, karakterni, a na kraju nam je nedostajalo samo malo sreće. Izgleda da nam je danas bilo suđeno izgubiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.