Rodgers: Možemo biti drugi na kraju sezone

Trener Liverpoola

Rodgers: Možemo biti drugi na kraju sezone

Liverpool je u sklopu 29. kola Premiershipa savladao Swansea s minimalnih 1:0 i trenutno ima četiri boda manje od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Trener Brendan Rodgers u izjavi za otočke medije kazao je da njegova momčad ima šansu prvenstvo okončati na drugoj poziciji.

"Rezultat Cityja ovog vikenda dao nam je priliku da na kraju završimo kao drugi. Imamo veliko samopouzdanje trenutno i pokušat ćemo na tim krilima pobjeđivati do kraja prvenstva", rekao je Brendan Rodgers, a potom dodao:

"Na pravom smo putu. Imamo još posla ispred sebe, ali trenutno smo na pravome putu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je Rodgers u proteklom periodu prošao put od pukovnika do pokojnika, prema svemu sudeći ponovo se naziru lijepi dani za sve navijače Liverpoola. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.