Rodgers: Navijači će voljeti Borinija

Redsi dobili napadačko pojačanje

Rodgers: Navijači će voljeti Borinija

Edmir Škorić

Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers smatra da će navijači brzo zavoljeti mladog italijanskog napadača Fabija Borinija.

Dvadesetjednogodišnji Borini danas je potpisao za Liverpool. Redsi su za mladog Italijana morali platiti Romi 14 miliona eura odštete. 

 

Borini je već radio s Rodgersom u Chelseaju i Swansea Cityju, te ga menadžer Redsa dobro poznaje.

 

"Fabio se uklapa u model onoga što mi pokušavamo izgraditi, ne samo  za sada, već i za budućnost. Veliki je talent, ima 21 godinu, postiže golove, a njegova strast, fokus i koncetracija su vrlo važni dijelovi njegove igre - i takve karakteristike uvijek tražite kod igrača", kazao je Rodgers, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Mislim da će ga navijači voljeti. On je višefunkcionalan igrač, koji može da igra na  više pozicija i vjerujem da će dosta napredovati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije