Rodgers: Sudije su potez Suareza okarakterisale kao slučajan

"Nedvojbeno igranje rukom"

Rodgers: Sudije su potez Suareza okarakterisale kao slučajan

A. Haznadarević

Liverpool je teškom mukom savladao petoligaša Mansfield Town, te se rezultatom 2:1 plasirao u četvrto kolo FA Cupa.

Ipak, ostala je velika mrlja na trijumfu favorizovanog Liverpoola, budući da je meč odlučen pogotkom Suareza, koji je prethodno loptu zadržao rukom, što je priznao i sam menadžer Brendan Rodgers.

 

"Gledao sam snimak i nedvojebeno, bilo je igranje rukom koje su sudija i pomoćnici okarakterisali kao slučajno. Razgovarao sam sa četvrtim sudijom nakon pogotka, jer nisam nisam vidio šta se dogodilo, a on mi je rekao da je bilo igranje rukom. Jedino mogu pretpostaviti to da su smatrali da nije bilo namjerno", rekao je menadžer Redsta, i nastavio:

 

 

"Očito, bila je to nesreća za Mansfield, a sreća za nas što smo uspjeli postići gol. Na sudijama je bilo da odluče, za to su plaćeni, a ja mislim da je Andre Marriner danas bio odličan".

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Propustili smo toliko mnogo prilika da riješimo utakmicu, tako da nam je upravo to malo sreće trebalo da bi prošli dalje", zaključio je Rodgers.

 


Luis Suarez @SpheraChannel by SpheraChannel
Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.