Rodgers: Trebali smo pobijediti na Emiratesu
Foto: EPA

Menadžer Liverpoola žali za bodovima

Rodgers: Trebali smo pobijediti na Emiratesu

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers istakao je nakon utakmice protiv Arsenala na Emiratesu (0:0) kako žali za propuštenim bodovima.

"Definitivno smo mogli postići pogodak i trebalo je da se iz Londona vratimo sa tri boda. Veoma sam zadovoljan igrom mojih momaka u prvom poluvremenu, ali ostaje žal za konačnim rezultatom", rekao je Rodgers, koji je istakao jedno ime:

"Petr Čech je bio sjajan na golu Arsenala i istakao se nekim odličnim intervencijama. Bili smo konkretni, naš nivo igre raste iz utakmice u utakmicu. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu protiv vrhunskog tima".

Liverpool nakon tri kola zauzima treće mjesto na tabeli sa sedam bodova, tri više od Arsenala koji je deveti. Jedini tim sa maksimalnim učinkom u Premier ligi je Manchester City, koji je furiozno ušao u novi šampionat.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.