Rodgersa obradovala vijest o potpisu: Francuz će biti od velike pomoći u Premier ligi i Ligi prvaka

Mendy produžio ugovor

Rodgersa obradovala vijest o potpisu: Francuz će biti od velike pomoći u Premier ligi i Ligi prvaka

E. Škorić

Engleski nogometni klub Leicester potvrdio je da je vezni igrač Nampalys Mendy potpisao produženje ugovora do kraja sezone 2021/22.

Mendy je u Leicster došao u ljeto 2016. godine iz Nice i za Lisice je upisao 49 nastupa u svim takmičenjima.

Njemu je isticao ugovor ovog ljeta, a sada je produžen do ljeta 2022. godine.

Menadžer Leicester Cityja Brendan Rodgers rekao je za LCFC.com: "Uživao sam raditi s Papyem otkako sam stigao u Leicester City i što sam ga više gledao, bio sam impresioniraniji, pa sam presretan što je produžio njegov boravak u klubu jer ima jako važnu ulogu", rekao je Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imati nekoga sa svojim iskustvom, kvalitetom i zrelošću veliko je pojačanje za nas, posebno u evropskom nogometu sljedeće sezone. On je za mene bio prva klasa i igrao je vrlo dobro svaki put kad je nastupio, tako da me raduje što je nastavio biti dio onoga što pokušavamo graditi u Leicester Cityju", dodao je.

Promo

Top Komentari

Korektor
Skoric ne prati sport uopste. On to zapravo mrzi kao ja racunovodstvo, ali sta ces, od toga zivimo.
3 0
lincoln
Nisam znao da lester igra u ligi prvaka. Ja ne razumijem ove novinare, ako već pišeš daj bar provjeri gdje igraju, ne bi me iznenadilo da si napisao da će mendy pomoć lesteru u bundesligi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi