Rodić: Ključ je zaustaviti Alispahića

Istri u goste dolazi Šibenik

Rodić: Ključ je zaustaviti Alispahića

Edmir Škorić

Nogometaši Istre sutra će na Poljudu ugsotiti Šibenik u okviru 21. kola HNL-a. Napdač Istre, Ivan Rodić, tvrdi da najveća opasnost po njegovu momčadi dolazi od bh. reprezentativca Mehmeda Alispahića.

Rodić je ove zime stigao u redove Istre 1961, ali u žuto-zelenom dresu još uvijek nije osvojio bodove. Prava prilika za to je već sutrašnja utakmica protiv Šibenika za kojeg nastupa i bh. reprezentativac Mehmed Alispahić.

"Znam što i koliko mogu, a u klubu smo svjesni što dobivamo ili gubimo utamicom protiv Šibenika. Sada sve dogovore treba pretvoriti u akcije i golove, nama tri boda itekako trebaju", prenosi portal Sportnet.hr izjavu Rodića, koji je dodao:

"Šibenik će sigurno igrati povučenije, pa i mi i navijači moramo biti strpljivi. Ključ je zaustaviti Mehmeda Alispahića, glavnog igrača našeg sutrašnjeg protivnika. Time bismo obavili pola posla."

U dosad odigranih 20 utakmica Istra je skupila svega 18 bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu ljestvice. Šibenik ima tek dva više i na jednoj je poziciji više u odnosu na Puljane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.