Rodin tek došao, a već ide iz Perugije?

Italijani pišu da će na posudbu

Rodin tek došao, a već ide iz Perugije?

Doskorašnji defanzivac Željezničara Matej Rodin mogao bi otići iz Perugije bez ijedne odigrane utakmice.

U redove italijanskog drugoligaša Rodin je stigao za 150.000 eura i najavljen je kao pojačanje, međutim u ovom klubu su procijenili kako još nije spreman za nivo kakav je Serie B, pa ga šalju na posudbu.

Tamošnji Calciogrifo navodi kako će Rodin vjerovatno narednu sezonu provesti na 'kaljenju' u 3. ligi, a jedan od klubova koji je pokazao interesovanje je Paganese, pa bi vrlo lako baš tu mogao završiti.

Rodin je, podsjetimo, u Perugiju došao na insistiranje proslavljenog fudbalera Milana Masima Odda koji je u ovom klubu danas trener, a tokom ljeta imao je, između ostalog, ponude klubova iz Rumunije, Hrvatske, Belgije...

Blizu odlaska u Serie C također je i Milan Đurić na koga u Salernitani više na računaju, a u trećem rangu italijanskog fudbala od naših internacionalaca još su Toni Markić koji igra za Viterbese, te Dario Šarić iz Carpija.

Top Komentari

VelaHavle
Ja ne znam kako su ih prevarili za ovog Rodina... truba zesca
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi