Rodriguez: Ovakve šuteve vježbam na treningu

Ponajbolji igrač dosadašnjeg dijela Mundijala

Rodriguez: Ovakve šuteve vježbam na treningu

Kolumbija slavi Jamesa Rodrigueza. Momak koji ima samo 22 godine nametnuo se kao vođa svoje selekcije na Mundijalu i promovisao se u prvu zvijezdu tima.

Sa dva gola protiv Urugvaja, James je Kolumbiju odveo u četvrtfinale gdje će se sastati sa Brazilom. Njegov prvi gol na utakmici koji je postigao iz voleja od prečku zadivio je cijeli svijet, ali Rodriguez je povodom toga dao izjavu za medije.

"Takve udarce vježbam na treningu. Ako nešto želiš i ulažeš napore da bi to postigao, sve je moguće. Drago mi je što sam postigao gol i to na ovaj način, ali vjerujte mi da mi nije bilo lako. Ovo sam dugo čekao i naporno radio da bih uspio", rekao je James.

Rodriguez je prvi igrač nakon Christiana Vierija koji je zabio gol u svakoj od prve četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu. Ovaj fudbaler naprosto briljira u Brazilu i sada je jasno zašto ga je Monaco platio 45 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.