Rodriguez: Pišemo historiju i imamo visoke ciljeve

Kolumbijci se oštre za Brazil

Rodriguez: Pišemo historiju i imamo visoke ciljeve

James Rodríguez, strijelac dva pogotka za Kolumbiju i najbolji igrač utakmice protiv Urugvaja, ponosan je na historijski uspjeh kolumbijske reprezentacije, a nada se senzaciji i protiv Brazila.

„Ne osjećam pritisak. Naravno da moramo biti oprezni jer Brazil ima dobre igrače i igra dobro, ali i oni se moraju paziti nas jer i mi također imamo dobre igrače. Bit će to kvalitetna, lijepa utakmica za sve. Sretan sam jer stvaramo historiju,“ izjavio je Rodriguez i dodao:

„Još kao dječak sam želio biti ovdje, bio je to moj veliki san. Nadam se da ćemo otići još dalje. Pišemo historiju i imamo visoke ciljeve. Ovo generacija želi postići još mnogo toga. Potrebno je imati plan igre. Svako na svojoj poziciji i sa svojim zaduženjima. Na svim dosadašnjim utakmicama smo slijedili plan, a tako će biti i protiv Brazila.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.