Rodriguez: Želim više da igram, to u Realu ne mogu

Kolumbijac stao na kraj špekulacijama

Rodriguez: Želim više da igram, to u Realu ne mogu

D. Vejo

Kolumbijac i vezni fudbaler Real Madrida James Rodriguez, po svemu sudeći napustit će Madriđane u predstojećem prelaznom roku.

Kao potencijalne nove sredine spominju se Chelsea, Manchester United i Inter. O odlasku i samom transferu, te da li će do istog uopšte doći, pričao je upravo Kolumbijac, te tako otklonio sve dileme oko istog.

"Imam na stolu nekoliko ponuda i imam sedam dana da se odlučim šta je najbolje za mene. Srećan sam u Madridu, ali ja želim da igram više i da sam se osjetim važnije u ekipi, to ovdje ne mogu", rekao je James Rodriguez.

Ova izjava, svakako je znak da će veznjak napustiti Santiago Bernabeu u predstojećem prelaznom roku i otisnuti se u novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi