11

Komentari (11)

Hari
Dzeko je posao 3 najjace svjetske lige I dokazao da je klasa, roma je izgubila par dobrih igraca I to se osjeti ove sezone, nema s Kim da igra, sjetite we igre protiv totnhama, ili protiv Chelsea 3:3.Tako da ovi sto kritikuju dzeku nemaju pojma.
Bhf111
Pa kaznite ostalih 10 igraca za onakvu igru gdje ih je sassuolo razbio
Kasikara
Džeko naši će ti davati loptu protiv Irske moraš zabijati nema zezancije, hoćemo EURO2020 da ljeto bude još ljepše ?
Onda i kad ti daju stalno lopte, Dzeko mora promasiti 9 ili 10 snasi da bi nakon toga da jedan gol, neki drugi spic igrac bi se nadavao golova u takvim prilikama. Dzekin je prosjek da svake 5-te ili 6-te utakmice postigne jedan gol, obzirom da e Dzeko dao gol protiv Sassuola, ne vjerujem da ce Dzeko dati gol protiv Bologne, a moze desiti da Roma izgubi protiv Bologne, jer gubitak protiv Sassuola moze biti ulazak Rome u seriju loših rezultata.
Kimi.R.
@Nogometas koji si ti haveru negativan čovjek.
Daj bolan malo euforije i reci....uzet će Roma Bolonju i Džekson će zabiti 2 3 gola.
Nemoj negative živ bio
nekonesto2019
De ba druze Dzeko je institucija. Malo ko postigne 10 golova za sezonu, a ko fola smatra se dobrim napadacem. Dzeko sa 100 golova za par sezona u Italiji je legenda. Nema se tu sta pricati.
BobPaisley
...dobro je ujkane,vidjeli smo onog vaseg invalida u Romi,imao je priliku da zauzme Dzekino mjesto,ali Dzeko ce za njega biti igracina i kada napuni 70 godina.
BaboBih
Gledam romu 99% utakmica, mozda neka gdje dzeko odmara ili ako je prijateljska ne pratim. Ovo sto ti kazes da Dzeko masi 10 sansi pa zabije jedan je glupost. Da, desi se ima utakmica gdje fula par pa zabije.. sta ces to je fudbal, masi i ronaldo i messi.. ali Dzeko ima masu utakmica gdje nema lopti. Krila neke utakmice salju lopte sve u kuruze ni blizu dzeke.. i bas malo lopti dobije.. to se da primjetiti kad se Dzeko pocne spustati na sredinu da trazi loptu jer mu dosadi gore. Inace nije on samo njima tu za golove. Roma nema bas brzu kontru i sporije igraju tako da zavise dosta od Dzeke. Gdje on prima lopte, i svaki put ima covjeka na leđima ali se gradi super i zadrzi loptu i siri dalje.. sto njima omoguci da pomjere igru na protivnicku stranu
Govorim o prvenstvu u Seriji A a ne onekim drugim utakmicama, hajde da vidim hocel dati Dzeko gol sada protiv Bologne, cekat cemo barem 4 sledece utakmice kada Dzeko bude postogao gol, dakle u cetvrtoj utakmici mozda ce Dzeko dati gol, racunajuci sledecu utakmicu protiv Bologne kao prvu utakmicu u kojoj Dzeko siguran sam nece dati gol, sto rece jedan moj jaran, Dzeko je najbolji jer mi nemamo boljeg od njega, rekoh mu: Tako je jarane slazem se s tobom jer mi nemamo zaista boljeg od njega kad je BH u pitanju. Ako budem u pravu nadam se da ce mi se neko javiti i kazati: " Svaka ti cast pogodio si i bio si u pravu."
BaboBih
Da tacnl, mi nemamo boljeg od Dzeke jer je tesko imati boljeg od Dzeke.. Dzeko je sad u Seriji A postigao 10 golova u 22 utakmice.. znaci odprilike gol svake druge. Za tebe je to svaka 4..5 utakmica??? . Uporedi sa ova prva 3 golgetera Imobile u 22 utakmice dao 25 golova.. super! ali je imo 10 ili vise golova na penal! Ronaldo ima 19 golova a 6-7 od tih je na penal.. Lukaku ima 16 golova.. 4 na penal.. znaci dodaj i Dzeki da puca penale jedno 6 golova imo bi 16.. i sta onda bi ti reko kako rastura.. pricas gluposti
Shik
Petrachi: Ma Dzeko, pusti ti nama medije. Tvoje je da igras.A koce izgubiti i dobiti utakmicu, ma i toje nasa stvar.I izgladili nesporazum na Italijanski sporazum.?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.