Velika promjena u početnom sastavu Milana za derbi protiv Rome

Kapiten će na klupu

Velika promjena u početnom sastavu Milana za derbi protiv Rome

Edmir Škorić

Milan će večeras gostovati Romi na Olimpicu, a trener Stefano Pioli navodno je odlučio napraviti jednu neočekivanu promjenu.

Nakon silnih kritika, Pioli je odlučio da kapitena Milana Alessija Romagnolija ostavi na klupi, pa će stoperski par činiti Simon Kjaer i Fikayo Tomori, koji je nedavno došao iz Chelseaja.

Romagnoli je zaista imao loših partija na nekim od posljednjih mečeva, naročito protiv Spezije i Intera u porazima, pa će "na hlađenje".

Pioli je jučer branio Romagnolija, rekavši da su greške sastavni dio života, ali dan kasnije odlučio je da ga kazni i pošalje na klupu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi