Vatreni doček navijača Crvene zvezde i posebna pjesma posvećena duelu u Milanu

Velika bakljada i gromoglasna pjesma

Vatreni doček navijača Crvene zvezde i posebna pjesma posvećena duelu u Milanu

S. Mlaćo

Crvena zvezda se oprostila od Evrope remijem u revanšu sa Milanom, ali u redovima Beograđana mogu itekako biti zadovoljni.

Sa italijanskim velikanom remizirali su u dva meča i malo je nedostajalo da naprave senzaciju i prođu dalje.

Prepoznali su to i navijači koji su svoje ljubimce dočekali uz pjesmu i veliku bakljadu, iako su okupljanja zbog pandemije koronavirusa zabranjena.

Delije su okupirale pomoćni teren, a imali su i zanimljivu pjesmu koja se odnosila na posljednju šansu Zvezde u Milanu kada glavni sudija nije dozvolio da izabranici Dejana Stankovića izvedu korner, već je pokazao na centar.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

“Sudija se us*ao, korner nije pustio, znao je i on, da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo.”

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1584895618
Sad ce se to 20 godina pricat,kako su oni trebali proci dalje,kako ih je pokrao sudija ***** palac,isteklo 3 min,kraj,nije bio penal,pa da ga mora svirati i cekati da se izvede,ali isto tako niko ne pominje dok je njihov grk sudio u bg,prvo onaj milanov gol,kao rukom igro,druga stvar,offside bio,on nista,sudio korner i dali gol za 2:2.
6 0
Salence
Gluposti,obične gluposti.Obje ekipe su imale po 2X90 minuta igre.I na kraju brbljati o korneru koji se desio van regularnog vremena...budalaštine.Imali su svi dovoljno vremena da pokažu šta znaju i mogu.Mene čudi jedino Stanković koji spominje suce radi kornera van vremena,zna on bolje od tog,i kao autoritet ne bi smio tako izlijetati pred javnost,to s fudbalom nema veze.Zvjezda se nema čega stiditi,odigrali su iznad svojih mogućnosti,Pioli usrao sve što je mogao,i idemo dalje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi