Roma na mukama: Čak četiri kluba kontaktirala Monchija

Traže ga više nego igrače

Roma na mukama: Čak četiri kluba kontaktirala Monchija

Endin Čaušević

Sportski direktor Rome, Monchi, nalazi se na meti evropskih velikana koji se za njega bore kao da je u pitanju jedan od najboljih igrača svijeta.

Monchi je sjajan posao uradio dok je bio na mjestu sportskog direktora Seville, a nakon toga istim tempom je nastavio u Romi. Međutim, sigurno da u rimskom klubu nisu mogli očekivati da će biti toliki interes za sportskog direktora koji je čak i više na meti drugih klubova od fudbalera Rome.

U posljednje vrijeme dosta se špekulisalo da Barcelona i Manchester United žele Moncija u svojim klubovima što je potvrdila i Roma. Ipak, italijanski mediji navode da su se sada u cijelu priču uključila još dva kluba, te da je pred Romom veliki izazov da zadrži Monchija u svojim redovima.

Navodno, pored Barcelone i Manchester Uniteda ovog sportskog direktora žele PSG i Atletico Madrid. U Monchijevom ugovoru postoje dvije klauzule, a jedna od njih je da može napustiti Romu ukoliko dogovori sporazumni raskid saradnje s rimskim klubom. No, teško je da će na Olimpicu baš pristati na to.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Treba ga pustiti neka ide, postaviti Totija na njegovo mjesto jer jedino on može Romi vratiti dušu.
16 1
mer12
Zasto ga traze pa covjek nije niti jednog dobrog igraca doveo , naprotiv sve ih prodao sto ih je doveo direkror prije, unistio ih je...
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi