Juventus želi trampu sa Romom?
(Foto: EPA) Štoper Stare dame Daniele Rugani (24) u duelu sa našim Edinom Džekom u utakmici Serije A protiv Rome.

Kostas Manolas na meti šampiona Italije

Juventus želi trampu sa Romom?

Iako su neki italijanski mediji saopštavali da je Juventus odbio nekoliko ponuda Sarrijevog Chelseaja za svog štopera Danielea Ruganija, te da su mu spremili novi bolji ugovor, Rai Sport donosi nešto drugačije informacije.

Naime, navodno postoji realna mogućnost da Juventus ponudi 24-godišneg Ruganija Romi u zamjenu za nešto iskusnijeg Kostasa Manolasa.

Može se dakle zaključiti da Juventus želi zadržati Ruganija osim u slučaju da dobije mogućnost umjesto njega dobiti Manolasa, koji je očigledno velika želja čelnika Stare dame.

Manolasu je i dalje realtivno mlad (27) i tek treba da dosegne svoj vrhunac. Grčki reprezentativac je odavno standardni prvotimac Rome, a u prošloj sezoni Lige prvaka je odigrao ključnu ulogu u putu Vučice do polufinala ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Manolas se povezuje sa još nekoliko evropskih velikana poput Chelseaja, Arsenala, Manchester Uniteda i Intera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi