8

Komentari (8)

Mu'min Juventino FKS
Porodicu vam svima u romi jebem, sta ste od kluba uradili, cuj dzeko koji vrijedi deset miliona plus 30 za maura koji vrijedi 60 hahaah sve vam jebwn
pazzo13
dva puta brate, jednom podijelio sa Tonijem, drugi put sa Imobileom
Adnanos
Ako se uzme u obzir da je Icardi trazijo 9 milijona eura platu u Interu i da je zbog toga pravio probleme onda ova prica postaje za malu djecu.
pazzo13
Inter je glup sam je spustio cijenu Ikardiju,jeste on supak i sve ali ima tek 26 godina i dva puta je bio najbolji strijelac serije A a igrao za Inter koji je bio kanta,realano Ikardi je jedan od najboljih spiceva na svijetu. Svaka cast Dzeki za sve, ali ima 33 godine
adis_D11
Nije on supak samo je glup zbog one svoje kurave.Da nije bilo nje sad bi bio 1 od najcjenjenijih napadača u Evropi,zbog nje neigra ni u Argentini. I nije bio najbolji strijelac 2 puta nego 1 i to podijelio s nekim to prvo mjesto sa istim brojem golova. Dzeko je od njega bolji napadač samo ga zezaju godine i tu Ikardi ima prednost koja je presudna.
ayd
epa
premalo edin i jedno 50 miliona opet malo...
adis_D11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti