Roma poslala ponudu za Santona, čeka se odgovor Intera
FOTO: EPA

Davide Santon na meti Rome

Roma poslala ponudu za Santona, čeka se odgovor Intera

Adnan Beganović

Italijanski odbrambeni fudbaler Davide Santon nalazi se na meti Rome, javljaju italijanski mediji.

Prema pisanju italijanskih medija Roma, čije boje brane naši Edin Džeko i Miralem Pjanić, u potrazi je za pojačanjima u odbrambenom redu, a na meti rismkog kluba naalazi se nekoliko fudbalera.

Među njima je i 24-godišnji fudbaler Intera, Davide Santon, za kojeg je Roma već poslala službenu ponudu, no odgovor iz Milana još nije stigao.

Podsjetimo, Santon je profesionalnu karijeru počao u Interu i od njega se u italijanskom fudbalu mnogo očekivalo. Dres Intera je nosio od 2008. do 2011. godine s tim da je jedan dio tog perioda odradio na posudbi u Ceseni, da bi potom pojačao Newcastle. Ove godine vratio se u Inter.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.