Roma prodaje Manolasa zbog sukoba s Džekom?

Grk seli u Juventus?

Roma prodaje Manolasa zbog sukoba s Džekom?

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su otputovali u Sjedinjene Američke Države gdje će odraditi drugi dio priprema za novu sezonu.

Vučicu u Americi očekuje nekoliko pripremnih utakmica nakon čega će se vratiti u Rim gdje će odraditi finalni dio priprema za novu sezonu. Igrači Rome jučer su doputovali u Detroit gdje će boraviti nekoliko dana. U avionu se našao i grčki igrač Kostas Manolas iako se špekuliše da će napustiti Romu.

Ono što je bilo zanimljivo italijanskim medijima jeste da se Džeko i Manolas uopšte nisu pozdravili, te da su sjedili daleko jedan od drugog u avionu. Naravno, razlog tome je sukob kojeg su imali u Zenici što bi moglo koštati Manolasa.

Kako pišu italijanski mediji Manolas će najvjerovatnije napustiti Romu jer čelnici kluba žele dobru atmosferu u ekipi. Najveći interes za ovog igrača pokazao je Juventus koji je spreman platiti oko 40 miliona eura za Manolasa koji bi trebao biti zamjena za Bonuccija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi