Roma prodaje trojicu fudbalera kako bi dovela Džeku

Džeko u Romi?

Roma prodaje trojicu fudbalera kako bi dovela Džeku

M. Šljivak

Ekipa Rome spremna je prodati čak trojicu fudbalera kako bi se pojačala bh. reprezentativcem Edinom Džekom.

Kako navodi Sky Italia, Rome će se riješiti čak trojice napadača. Radi se o Mattiji Destru, Gervinhu i Seydouu Doumbiji, koji će biti prodati kako bi se dobio novac da dovođenje bh. napadača.

Roma već dugo želi Džeku vidjeti na Olimpicu. Ipak, njegova godišnja plata i 25 miliona eura koliko City traži, bili su previše, pa je transfer došao u pitanje.

Međutim, u Rimu su odlučili da prodaju trojac kako bi se osigurali uslovi za dovođenje kapitena bh. reprezentacije. Tako bi smo od naredne sezone mogli gledati još jednog reprezentativca BiH u italijanskom prvenstvu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.