Roma šalje napadača i milione u Sevillu za Gameira

Že dovesti Francuza

Roma šalje napadača i milione u Sevillu za Gameira

Ekipa Rome u ovom prelaznom roku očajnički želi dovesti novog napadača.

Rimska Vučica posljednjih godina ima velikih problema sa centralnim napadačem, a posljednji u nizu njihovih promašaja je Edin Džeko.

Uprava tima iz Rima ne odustaje te ovog ljeta traže novog napadača, a izbor bi mogao pasti na Kevina Gameira.

Francuz igra fantatičnu sezonu za Sevillu, a Roma je ovom klubu spreman ponuditi svog napadača koji se upravo vratio sa posudbe iz Sporting Gijona Antonia Sanabriju i 10 milion eura.

Sanabria je protekle sezone postigao 11 golova za Sporting u Primeri, a njegova vrijednost procjenjuje se na 7,5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gameiro je odigrao fantastičnu sezonu za Sevillu koju je krunisao golom u finalu Evropa lige, a u Primeri je postigao ukupno 16 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi