Roma se pridružila "potjeri" za Mohamedom Salahom
Salah iz perioda kada je nosio dres Basela

Iteresovanje sa "čizme"

Roma se pridružila "potjeri" za Mohamedom Salahom

Nekadašnji fudbaler Basela Mohamed Salah, u čijem dresu je briljirao, nije se pretjerano ni snašao, niti naigrao nakon prelaska na Stamford Bridge.

Brzonogi Egipćanin interesantan je mnogim klubovima, a najviše interesovanja za igrača londonskih Plavaca stiže sa "čizme". Nakon što su za njega interesovanje pokazali Napoli i Milan, a nešto kasnije i turski Bešiktaš, sada se u igru uključila i Roma.

Očito i rimska Vučica u Salahu vidi fudbalera koji bi dodatno ojačao konkurenciju u napadu tima sa Olimpica, a svakako da je egipatskom fudbaleru i cijena pala obzirom da je od dolaska u London igrao jako malo, pa bi vrlo lako mogao biti isplativa investicija za predsjednika Rome Jamesa Pallottu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.