Roma u Chelseaju pronašla zamjenu za Salaha?

Musonda na meti Vučice

Roma u Chelseaju pronašla zamjenu za Salaha?

Endin Čaušević

Italijanski mediji prenijeli su danas da je Roma pronašla zamjenu za Mohameda Salaha koji u januaru ide na Afrički kup nacija.

Salah će više od mjesec dana biti odsutan zbog obaveza u selekciji Egipta, a poznato je koliko je on važan igrač u ekipi Rome. Vučica je počela tražiti njegovu zamjenu iako su mnogi mislili da će Juan Iturbe napokon dobiti priliku.

Italijanski mediji prenose danas da su čelnici Rome kontaktirali Chelsea jer imaju namjeru da u januaru na Olimpico dovedu mladog igrača Charlyja Musondu. Roma želi Musondu iz Chelseaja dovesti na posudbu do kraja ove sezone.

Navodno, u Vučici su sigurni da je ovaj fudbaler idealna zamjena za Egipćanina, te da neće biti problema oko dogovora s londonskim klubom. Ovaj 20-godišnji fudbaler igrao je na posudbi u Betisu, ali se ekspresno vratio na Stamford Bridge gdje utakmice svog kluba posmatra većinom s tribina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi