Roma zamjenu za Pjanića pronašla u Lyonu?

Grenier na meti Vučice

Roma zamjenu za Pjanića pronašla u Lyonu?

Endin Čaušević

Luciano Spalletti u nekoliko navrata izjavio je da odlazak Miralema Pjanića nije gubitak za Romu, ali je činjenica da Vučica ima dosta problema na sredini terena nakon odlaska bh. fudbalera.

Pjanić je nakon pet sezona u Rimu odlučio da napusti klub i svoju karijeru nastavi u dresu Juventusa. Spalletti je nedavno izjavio da su svi njegovi igrači bolji od Pjanića, te da se uopšte nije osjetio odlazak bh. fudbalera u redove velikog rivala.

Ipak, navijači Rome su svjesni da je Vučica izgubila onu kreativnost na sredini terena, te se nadaju da će u januaru dovesti igrača koji će to nadomjestiti. Italijanski mediji prenijeli su danas da će Roma ove zime pokušati dovesti igrača Lyona, Clementa Greniera.

Ovaj 25-godišnji ponikao je u Lyonu za koji je debitovao 2009. godine. Do sada je za francuski klub odigrao 111 utakmica, te je postigao 14 golova. Njegov sadašnji ugovor s Lyonom ističe na kraju ove sezone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi