Fudbaleri Rome u posebnoj misiji pred veliki derbi

Totti poziva navijače na utakmicu

Fudbaleri Rome u posebnoj misiji pred veliki derbi

Predstojećeg vikenda se igra jedan od najvećih gradskih derbija u Evropi u kojem će snage odmjeriti Lazio i Roma.

Fudbaleri Rome su već imali pune ruke posla iako početak utakmice još nije ni blizu. Francesco Totti, Daniele De Rossi i Alessandro Florenzi su imali sastanak sa otprilike 500 navijača Rome, koje su pokušali ubijediti da se vrate na tribinu na utakmici protiv Lazija.

"Želimo ih ponovo vidjeti na tribini. Potrebni su nam, jer bez njih je sve teže. Niko ne bi bio sretniji od nas da se vrati stara, dobra atmosfera na našim utakmicama", rekao je kapiten Totti.

Romini navijači su već duže vrijeme u bojkotu i teško je očekivati da će oni najvatreniji prisustvovati velikom derbiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za navijače Rome je štampano 15.000 karata, ali za sada ih je prodato samo 2.000, što je informacija koja ukazuje da atmosfera na Olimpicu neće biti tako paklena.

Meč Lazija i Rome igra se u nedjelju, 4. decembra s početkom u 15 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi