Povezivao se sa  FK Sarajevo, završio u drugoj ligi Turske

Dovodio se u vezu s bh. šampionom

Povezivao se sa FK Sarajevo, završio u drugoj ligi Turske

A. Čaušević

Kako to i obično biva tokom prijelaznog roka niz igrača se dovede u vezu s dolaskom u redove FK Sarajevo. 

Početkom januara kao moguće pojačanje pojedini medji su spominjali i Romana Bezjaka, međutim od tog transfera neće biti ništa.

Naime, iskusni Slovenac će karijeru nastaviti u Turskoj, i to u drugoj ligi te zemlje nakon što je potpisao ugovor sa Balikesirsporom.

Bezjak je potpisao ugovor na godinu i pol i tako vjerovatno zatvorio vrata Irfanu Hadžiću koji je također bio na radaru Balikesirspora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, ovaj napadač je do sada promijenio niz klubova, ranije je igrao u Hrvatskoj, Njemačkoj, Poljskoj i Kipru. Najbolje partije je pružao u dresu Rijeke koja ga je prije pet godina prodala za dva milona eura Darmstadtu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Hahahahaha odbijo najbolji klub u BiH koji mu je nudio odlicne uslove da bi igrao za tim koji je na samom dnu druge turske lige?Stvarno mi nisu jasne odluke neki igraca
7 1
GAZIJASAISTOKA_
Ne znam na cemu se baziraju ocekivanja o dolasku Beciraja, Irfana Hadzica ili Bezjaka u Sarajevo..njihova primanja su NAUCNA FANTASTIKA za NASU LIGU..lijepo bi to bilo, ali budimo REALNI..svim nabrojanim je pioritet VANI, cak i TURSKA DRUGA LIGA, e kad eventualno sve SEME PROPADNU, onda ide DAJ STA DAS i povratak na BALKAN..
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi