Romantičari s Karaburme poveli, Partizan preokrenuo

Crno-beli slavili sa 3:1

Romantičari s Karaburme poveli, Partizan preokrenuo

Adnan Beganović

U 4. kolu Jelen Superlige u malom gradskom derbiju Partizan je na Karaburmi sa 3:1 savladao domaći OFK Beograd.

Na samom otvaranju susreta Romantičari s Karaburme su bile opasniji, prijetili su Partizanu, no sve do 40. minute nije bilo golova.

A, onda nakon jedne greške Volkova, Bkić matira Stojkovića za vodstvo domaćih. Međutim, samo dva minuta kasnije OFK Beograd ostaje sa igračem manje i može se reći da je tada utakmica odlučena.

U drugom dijelu "crno-beli" su sve karte bacili u napad i već u 49- minuti preko Lazara Markovića dolaze do izjednačenja, da bi do potpunog preokreta stigli u 70. minuti kada Šćepović dobro šutira, golman OFK Beograda Lukač odbija loptu koja pogađa Gašića i završava u mreži.

Deset minuta prije kraja Šćepović izlazi sam pred Lukača i rutinski ga vara za konačnih 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti