Romero upitan za Svjetsko prvenstvo

Romero upitan za Svjetsko prvenstvo

Selektor rukometne reprezentacije Španije Valero Rivera našao se u velikim problemima jer se devet dana pred počerak Svjetskog prvenstva u Švedskoj povrijedio njegov najbolji igrač Iker Romero.

Romero je istegao lijevi gležanj i nije poznato koliko će vremena provesti van terena, ali bi prema prvim prognozama mogao propustiti cijeli završni turnir koji reprezentacija Španie igra od 7. -9. januara u Murciji.

Veliki problem predstavlja i činjenica da srednjak Chema Rodriguez još nije dovoljno oporavljen, pa bi Rivera mogao imati velikih problema s organizacijom igre ukoliko se Romero ne oporavi do početka prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.