Zbog crvenog kartona

Suspendovan Ronald Koeman

9

Komentari (9)

Noone
Koeman glumi facu, ne znam kome on od celnika Barce dudli blanju ali dosad bi i najbolji trener na svijetu bio otjeran iz kluba.
zvjezdan10
Pjanić treba da ostane i izmuze svaki fening iz ugovora. Tek tako iz principa i inata, jer ovo što radi ovaj žućo nema veze s mozgom i vidi se da želi da ga natjera da ode, e pa ja ne bi namjerno. Naigrao se Pjanic jakih utakmica i naosvajao titula, sad nek lagano odmara i ubire miliončine bez umaranja.
Manager
Zaustavite Mlaću ! Eno ga stavlja vjesti iz Englelske Premier Lige pod vijesti iz BiH Premijer Lige !
felee
Uleti Pjanke dok ga nema
zvjezdan10
Edin Merlin
Malmi_Suomi
E neka si odvratni Nizozemac nikada te ni kao igrača nisam gotivio a pogotovo sada šta radiš i ZBOG ČEGA Pjaniću. Ponižavaš ga na sve moguće načine g*vno žuto. Ne mrzim Barcu ali zbog tebe dabogda 4-ti završili. Toliko od mene. ŽUTOKLJUNAC JEDAN
Manager
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.