Ronaldinho bi mogao nazad u Gremio
Ronaldinho

Brazilac se vraća kući

Ronaldinho bi mogao nazad u Gremio

Ronaldinho je spreman vratiti se u svoj rodni kraj i klub u kojem je počeo karijeru Gremio već naredne godine, rekao je njegov agent i brat za lokalne medije.

Brazilski internacionalac je odbio priznati kako je njegov ostanak u Milanu zagaranovan od onoga trenutka kada mu istekne ugovor.

Ronaldinho se još mora pokazati na San Siru, te će slijedeća sezona biti presudna u njegovom pohodu na oživljavanje svoje karijere, nakon dvije poražavajuće sezone.

"Ronaldinho bi mogao preći u Gremio? Zašto ne!" Izjavio je njegov brat Roberto Asis za medije. "Trenutno je previše rano pričati o tome, ali je definitvno jedna od opcija."

Što se tiče predsjednika Gremia, Duda Kroeff on je također iskazao interesovanje za Brazilca.

"Vrata su mu uvijek otvorena, njemu i cijeloj porodici Asis. Ronaldinho je ovdje uvijek dobrodošao te kao članu naše klupske porodice vrata su mu uvijek otvorena."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.