Ronaldinho: Bio sam blizu Man. Citya

Brazilski as priznao

Ronaldinho: Bio sam blizu Man. Citya

Brazilski fudbalski velemajstor Ronaldinho prošlog je ljeta prešao u Milan nakon pet godina provedenih u Barceloni u transferu vrijednom 21 miliona eura, međutim scenarij je lako mogao biti i drugačiji...

Za usluge sjajnog Brazilca veliki je interes pokazao i Manchester City, čiji su novi vlasnici, korporacija ADUG, bili spremni ponuditi i više novca od Milana.

- Moj brat (Roberto de Assis) razgovarao je sa predstavnicima Manchester Cityja u više navrata. Njihov je projekt takav da mora zainteresirati svakog igrača. Mislim da će uskoro puno briljantnih igrača krenuti pravcem tog kluba koji bi uskoro mogao postati jedan od najboljih u Engleskoj – izjavio je Ronaldinho.

- Međutim Silvio Berlusconi (predsjednik Milana) već je godinama govorio kako bi me želio vidjeti u svojoj momčadi i osjećao sam da je pravo vrijeme da napokon kažem da njegovom pozivu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.