Ronaldinho i Dida partijali
Ronaldinho partijao, navijači nezadovoljni

Tifozi Milana ljuti

Ronaldinho i Dida partijali

E. Škorić

Prodajom Kake madridskom Realu, igra Milana ove sezone će se osloniti na brazilskog "čarobnjaka" Ronaldinha, koji u zadnje vrijeme baš i ne blista. A crnu mrlju Brazilac je ostavio u četvrtak, kada je lumpovao do ranih jutarnjih sati sa sunarodnjakom Didom.

U Milanu sve kreće krivim tokom, prodajom Ancelottija i Kake došlo je do velikih protesta navijača, koji znaju da Leonardov postojeći igrački kadar nije dovoljan za visoke domete. Ove sezone Ronaldinho bi trebao biti pokretačka snaga Rossonera, ali 29-godišnjak je imao poprilično lošu sezonu iza sebe.

Prema pisanju Gazzeta dello Sport, navijači Milana sreli su bivšu zvijezdu Barcelone u kasnim jutarnjim satima u četvrtak. Ronaldinho je sa sunarodnjakom Nelsonom Didom lumpovao na festivalu latinoameričke brazilske sambe, gdje je gostovao poznati pjevač Neguinho. Nakon što je show završio, brazilski dvojac zabavljao se i plesao sa prijateljima. Neki navijači tražili su autograme, a oni pravi vidno su bili ljuti, te su počeli vikati na Ronaldinha i Didu, tjerajući ih da se vrate kući jer je kasno,

Oba igrača na kraju su, ipak, poslušala savjete vjernih tifoza i vratili se u svoje domove, izbjegavši tako ružne scene. Pa, hoće li se Ronaldinho ove sezone zabavljati i na terenu?

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.