Ronaldinho i Kranjčar idu stopama Rio Ferdinanda?

Ronaldinho i Kranjčar idu stopama Rio Ferdinanda?

Niko Kranjčar čini sve kako bi pobjegao iz Dinama i potpisao za engleski QPR. Harry Redknapp želi osvježiti tim, koji bez pravih pojačanja nema velike izglede u Premiershipu. 

Tako su odbranu pojačali Rio Ferdinandom, a pokušavaju nagovoriti i slavnog Ronaldinha da dođe na Loftus Road. Ako se poklope neke stvari, u narednoj sezoni na Loftus Roadu zajedno bi igrali Kranjčar i Ronaldinho.

Istina, Ronaldinha traže Boca Juniors, Fluminense, Besiktas i New York City. Iako su mu 34 godine, njegov agent tvrdi da je Ronaldinho takve konstitucije da može igrati osam narednih godina!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.