Ronaldinho Ibrahimoviću: Moraš ostati u PSG-u

Ronaldinho Ibrahimoviću: Moraš ostati u PSG-u

E. Škorić

Brazilski nogometaš Ronaldinho poručuje Zlatanu Ibrahimoviću da ostane u PSG-u.

Ronaldinho je ranije igrao u PSG-u dok taj klub nije bio u vlasništvu bogatih Arapa. No, danas je PSG u vrhu evropskog nogometa sa zvijezama kao što su Zlatan Ibrahimović, David Beckham, Javier Pastore...

Jedan od ključnih igrača PSG-a je Ibrahimović, koji se u posljednje vrijeme povezuje s Juventusom, Real Madridom...

"Zlatan mora ostati u PSG-u. Ovaj klub ima snažnu strukturu. Doveo je nekoliko velikih igrača. Siguran sam da mogu postati jedan od najboljih klubova u Evropi", rekao je Ronaldinho za La Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldinho je obiteljski prijatelj sa sportskim direktorom PSG-a Leonardom, pa ne bi bilo čudo da Brazilca, koji danas igra za Atletico Mineiro, jednog dana ponovo vidimo u Evorpi. Možda i u gradu svjetlosti?

"Da, prijatelji smo, ali nikada nije bilo govora o tome".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.