Ronaldinho je osvojio sve, ali ipak žali za nečim

Fudbalski virtuoz otvorio dušu

Ronaldinho je osvojio sve, ali ipak žali za nečim

D. Vejo

Prema mišljenju mnogih ljubitelja fudbala, Brazilac Ronaldinho najbolji je igrač svih vremena.

Živio je za fudbal, dao mu je sve, a zauzvrat nije tražio ništa. Najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu dao je novu notu, onu zbog koje su mu se klanjali mnogi, poštovali i uvažavali ga.

Fudbalu je dao mnoge predivne momente, zbog kojih će ga mnogi dugo pamtiti. Nastupao je za mnoge klubove. Bili su to Gremio, PSG, Barcelona, Milan, Flamengo i drugi. Ipak, u jednom od intervjua svima je jasno rekao da je najljepše bilo igrati u Primeri.

Prvo zbog lige i težine iste, ali i zbog jednog tada golobradog dečkića, za kojim ima žal što više vremena nije provodio sa njim.
 
"Karijera mi je bila kao iz snova, jedino za čim žalim je to, što nisam više vremena igrao sa Messijem", izjavio je kratko Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi