Ronaldinho otkrio svojih tim snova Lige prvaka

Ronaldinho otkrio svojih tim snova Lige prvaka

Gianluigi Buffon

A. Haznadarević

Iako je i sam jedan od najboljih igrača koji su ikada zaigrali u Ligi prvaka, brazilski legendarni fudbaler Ronaldinho, sastavio je svoj tim snova ovog prestižnog klupskog takmičenja. Majstor koji je davao posebnu draž ovom takmičenju svojim nastupima u dresu Barcelone i Milana, za najboljih 11 je birao brojne saigrače, ali i igrače protiv kojih je igrao u karijeri, a koji su ostavili poseban dojam na njega.

"U mom okruženju je bilo nekoliko vrhunskih golmana, ali Buffon se nalazi ovdje zbog svoje dosljednosti. Većina golmana je imala periode kada njihova forma nije bila toliko dobra, ali Buffon je na visokom nivou toliko dugo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.