Ronaldinho pronašao novi klub?

Sion želi nekadašnjeg fudbalera Barcelone

Ronaldinho pronašao novi klub?

Endin Čaušević

Nekadašnji najbolji fudbaler svijeta Ronaldinho i dalje je bez kluba.

Brazilac je prije nekoliko mjeseci raskinuo ugovor sa Fluminenseom i odlučio je uzeti kratku pauzu. Ronaldinho je najavio povratak fudbalu početkom 2016. godine, a karijeru bi mogao nastaviti u Švicarskoj.

Naime, prema pisanju engleskih medija brazilski čarobnjak nalazi se na meti Siona. Navodno, Sion je već kontaktirao Ronaldinha i ponudili su mu bogat ugovor u švicarskom klubu. Čelnici Siona žele dodatno pojačati ekipu koja je izborila nokaut fazu Evropske lige.

Nekadašnji fudbaler Barcelone nalazi se na meti nekoliko klubova iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je i sam rekao da mu je želja da se vrati u Evropu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti