Ronaldinho se vraća u PSG?

Ronaldinho se vraća u PSG?

Kako danas javljaju italijanski mediji, nekada najbolji igrač svijeta, Brazilac Ronaldinho, karijeru bi mogao nastaviti na mjestu gdje je i stekao svjetsku slavu, Paris St. Germainu.

Ronaldinho je u PSG stigao 2001. godine iz redova brazilskog Gremia, a u Parizu je ostao do 2003. godine, kada je pojačao Barcelonu.

Ronaldinhov ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone, a na San Siru za njegov odlazak prije vremena traže odštetu od osam miliona eura.

"Ukoliko neko želi dovesti Ronaldinha, mora platiti onoliko koliko Milan traži. Mogu samo reći da je za njega zainteresovan i jedan evropski klub", rekao je Ronaldinhov brat i agent Roberto De Assis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.