Ronaldinho: Svjesni smo svojih pogrešaka

Ronaldinho: Svjesni smo svojih pogrešaka

Edmir Škorić

Milnaov as, Brazilac Ronaldinho, optimista je uoči naredne sezone, unatoč lošim strujama koje kruže San Sirom posljednjih mjeseci.

Unatoč činjenici da su se kvalifikovali u Ligu prvaka, navijači Milana su teško razočarani u svoje igrače. Ipak, Brazilac Ronaldinho je optimista i vjeruje da će Rossoneri naredne sezone osvojiti trofeje.

"Sada idemo na odmor, a onda ćemo ponovo krenuti sa pripremama za narednu sezonu, kako bismo se mogli suprostaviti na najbolji mogući način. Znamo gdje smo griješili i svjesni smo svojih pogrešaka, koje smo napravili prošle sezone. Ali, naporno ćemo raditi kako bismo iduće sezone bili pravi", kazao je Ronaldinho za Milan Channel.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.