Ronaldinho uživa u svakom dodiru sa loptom

Na treningu u Marrakeshu

Ronaldinho uživa u svakom dodiru sa loptom

U toku je Svjetsko klupsko prvenstvo koje se igra u Maroku, a ove će se sedmice u takmičenje uključiti i prvak Evrope Bayern iz Minhena, te brazilski Atletico Mineiro za koji nastupa legendarni Ronaldinho. 

Brazilski tim odradio je svoj trening uoči susreta sa domaćom Rajo Casablancom, a brazilski čarobnjak nije mogao odraditi trening, a da ne pokaže neki od trikova iz svoje velike zbirke. 

Ko je bio privilegovan da posmatra trening Atletico Mineira u Marrakeshu zaista je imao šta da vidi, na sreću nas koji nismo bili privilegovani da gledamo trening brazilskog tima, Ronaldinhove magične dodire sa loptom zabilježila je jedna kamera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.