Ronaldo će sutra protiv Napolija igrati u posebnim kopačkama

Nike mu spremio iznenađenje

Ronaldo će sutra protiv Napolija igrati u posebnim kopačkama

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo već dugi niz godina sarađuje s američkom kompanijom Nike.

Portugalac je jedno od zaštitnih lica Nikea, a od sponzorskog ugovora godišnje zarađuje veliki novac. Ronaldo ima i svoj brend koji je Nike pokrenuo prije desetak godina.

Prve kopačke pod njegovim imenom koje su puštene u prodaju bile su Nike Mercurial CR Safari. Nike je iznenadio Ronalda jer su za desetu godišnjicu njegovog brenda pripremili iznenađenje.

Oni će ponovo pustiti u prodaju Nike Mercurial CR Safari model koji je dobio nekoliko noviteta zbog kojih ove kopačke izgledaju zaista odlično.

Ronaldo bi u ovim kopačkama trebao zaigrati već sutra u finalu Kupa Italije protiv Napolija. Igrač Juventusa putem Instagrama je otkrio kako izgleda novi moder Safari kopački.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
E ovo je već recimo uredu članak, a ne tam neki lajkovi na insti i slično
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti