Ronaldo dobio nagradu za naljepši gol u prošloj sezoni

Pomeo konkurenciju

Ronaldo dobio nagradu za naljepši gol u prošloj sezoni

E. Čaušević

UEFA je danas na svojoj zvaničnoj stranici Lige prvaka objavila da je Cristiano Ronaldo dobio nagradu za najljepši gol u prošloj sezoni.

Ronaldo je u finišu protekle sezone Lige prvaka postigao veličanstven gol škaricama protiv svog sadašnjeg kluba Juventusa. Portugalac je te noći dobio aplauze cijelog stadiona u Torinu što dovoljno govori o njegovoj majstoriji.

UEFA je objavila da je u ovom izboru bilo ukupno 346,915 glasova, a da je Ronaldo dobio skoro nevjerovatnih 200.000 glasova i tako ubjedljivo došao do ove nagrade. Na drugom mjestu bio je Dimitri Payet sa 35.558 glasova, a treća je završila Eva Navarro sa 23.315 glasova.

Top Komentari

ljiljan
Ronaldov pogodak je bez ikakve sumnje fenomenalan al Baleov je bolji i u kasnijoj fazi takmicenja. Cinjenica da se Baleov nije ni nasao u konkurenciji za najbolji go dovoljno govori da Ronaldov ne bi dobio toliko paznje da ga on nije zabio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi