Ronaldo dobio nove kopačke, ali se navijači nadaju da neće igrati u njima

Nisu oduševljeni kako izgledaju

Ronaldo dobio nove kopačke, ali se navijači nadaju da neće igrati u njima

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida danas igraju na domaćem terenu protiv Getafea, a već u srijedu kraljevski klub očekuje revanš utakmica osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

Kraljevi su gotovo odustali od borde za odbranu titule u domaćem prvenstvu jer za liderom Barcelonom zaostaju čak 15 bodova. Jasno je da će se Zidaneova ekspedicija sada fokusirati na Ligu prvaka jer je to jedino takmičenje gdje još mogu napraviti iskorak u ovoj sezoni.

Na jučerašnjem treningu Cristiano Ronalo ponovo je privukao pažnju fotografa koji su uočili da portugalski fudbaler ima nove kopačke. Nike je počastio Ronalda zanimljivim kopačkama koje su u znaku najbrže životinje na svijetu geparda.

Međutim, dizajn ovih kopački se baš nije svidio fanovima jednog od najboljih igrača svijeta koji se nadaju da Ronaldo neće igrati u narednim utakmicama u ovim kopačkama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi