Ronaldo: Džeko umjesto Messija? Ne gledam ja to tako

Održana press konferencija

Ronaldo: Džeko umjesto Messija? Ne gledam ja to tako

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo danas je zvanično potpisao s Juventusom ugovor na četiri godine.

Nakon što je prošao ljekarske preglede Ronaldo je stigao na press konferenciju i ostao je iznenađen kada je vidio koliko ga novinara čeka. Ronaldo je bio veoma ljubazan i odlučio je odgovoriti na mnoga pitanja.

U moru pitanja zanimljivo pitanje došlo je od jedne italijanske novinarke koja je pitala Ronalda o kraju rivalstva s Messijem, ali i da li će možda imati rivalstvo u Italiji s Maurom Icardijem, Edinom Džekom i da li može prestići rekord novog saigrača Gonzala Higuaina koji drži rekord sa 36 golova u jednoj sezoni Serije A.

"Icardi, Džeko, Higuain? Ne vidim igrače kao rivale i ne živim tako. Jasno je da želimo pobijediti i pokušat ćemo dobiti sve utakmice. Cilj je biti najbolji i raditi što bolje možemo. Mnogi pričaju o rivalstvu o Messiju, ali nemam neki komentar. Jasno je da svi daju maksimum za svoj klub i tu nema ništa čudno", rekao je Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Fan sam Rome. Naravno, zbog dijamanta, ali mora se priznati da je Juve napravio odlican posao. Bojim se da ce tek sad biti nedodirljivi u Italiji i s pravom medju prva tri u Evropi za osvajanje LP.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti