Golman kao da se prepao kada je vidio da Ronaldo šutirao, pa napravio katastrofalnu reakciju

Al Nassr vodi

Golman kao da se prepao kada je vidio da Ronaldo šutirao, pa napravio katastrofalnu reakciju

E. Oštraković

U toku je utakmica 16. kola domaćeg prvenstva u Saudijskoj Arabiji, a Al Wehda na svom terenu igra protiv Al Nassra.

Gosti su došli do vodstva u 21. minuti, a strijelac gola bio je naravno ko drugi nego Cristiano Ronaldo, kojem je ovo drugi gol u dresu Al Nassra, a prvi iz igre.

Al Nassr se bori za titulu u domaćem prvenstvu, dok se njihov današnji domaćin bori za opstanak u ligi, ali utakmica je bolje krenula za goste.

Do te 21. minute Al Nassr nije napravio ozbiljniju prijetnju pred golom domaće ekipe, ali i prva šansa je bila dovoljna za gol.

Ghareeb je loptu dodao do Ronalda koji je bio u zaista teškoj poziciji, ali je odlučio da šutira i pokuša postići pogodak.

Nevjerovatno loša reakcija domaćeg golmana, koji kao da se prepao kada je vidio da Ronaldo šutira, pomogla je da gosti dođu do vodstva.

Gol Ronalda možete pogledati OVDJE.

Nadali su se nogometaši domaće ekipe da će gol biti poništen jer se nekoliko minuta provjeravao zbog moguće nedozvoljene pozicije Cristiana Ronalda, ali na kraju je priznat.

Očito je da je sve bilo regularno, te je na kraju krenulo slavlje Ronalda i njegovih saigrača.

Jasno je da će domaća ekipa teško doći do bodova, posebno sada jer imaju rezultatski zaostatak, a Ronaldo će sigurno pokušati postići još koji gol.

Top Komentari

King_Kenny
...na sta spade Penaldo da vlasnici kluba moraju placati protivnicke golmane da mu pustaju golove...
3 10
Fixa
Sta je golman ovdje kriv?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi