Ronaldo govorio ponovo o rivalstvu s Messijem

Ronaldo govorio ponovo o rivalstvu s Messijem

E. Škorić

Cristiano Ronaldo jučer je osvojio četvrtu Zlatnu loptu u izboru uglednog France Footballa.

Ronaldo je pomeo konkurenciju i stigao do prestižne nagrade, a zaslužio ju je obzirom na trofeje Evropskog prvenstva i Lige prvaka u minuloj sezoni.

I opet ta vječita dilema - je li Ronaldo trebao dobiti nagradu ispred briljanog Messija?  Portugalac se dotakao svog vječnog 'neprijatelja'.

"Bilo bi zanimljivo da ja i on zaigramo skupa jednom. Mislim da bi odlični igrači trebali igrati zajedno. Mislim da sam ja malo bolji, ali niko ne može osporiti činjenicu da je Messi odličan igrač. Pa čovjek je osvojio pet Zlatnih lopti", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti