Ronaldo i Modrić igrali sopstvenu utakmicu, ostali gledali

Na treningu Real Madrida

Ronaldo i Modrić igrali sopstvenu utakmicu, ostali gledali

Na treningu Reala posljednjih dana vlada odlična atmosfera pred nadolazeće okršaje, a na zadnjem treningu istakli su se Cristiano Ronaldo i Luka Modrić.

Cijela ekipa Real Madrida stajala je u krugu i dodavala se, pokušavajući spriječiti loptu da im ne padne. U jednom trenutku iz kruga su se odvojili Luka Modrić i Cristiano Ronaldo te započeli "vlastitu utakmice".

Držali su loptu u zraku, a pritom priuštili nekoliko majstorskih poteza. Bilo je tu glavometa, dodavanja ramenom, leđima, petom...jednostavno su se opustili i uživali.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.