Ronaldo i Mourinho odaju priznanje Messiju

Zbog pet golova Bayeru

Ronaldo i Mourinho odaju priznanje Messiju

Edmir Škorić

Iz redova trenutnog lidera španske Primere, Real Madrida, odali su priznanje Lionelu Messiju zbog pet postignutih golova.

Messi je očarao svijet svojom briljantnom predstavom u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Bayera iz Leverkusena. Katalonski div, aktualni evropski i svjetski prvak, slavio je s ubjedljivih 7:1, a čak pet puta strijelac je bio Messi.

Tako je Argentinac postao prvi igrač u posvijesti Lige prvaka koji je na jednom susretu pet puta tresao mrežu.

Premda vlada veliki rivalitet između Barcelone i Reala, najbolji igrač Kraljeva, Cristiano Ronaldo, te trener Jose Mourinho odali su priznanje Messiju zbog onoga što je napravio protiv Apotekara, ali i ove sezone.

Ronaldo je izjavio kako je "sretan" zbog Messija nakon što je odgledao utakmicu, dok je Mourinho kazao kako "nikada nije lako postići pet golova" te da je to bila "lijepa noć za Messija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije